2015. április 12., vasárnap

XI.

Sziasztok Babák! Ez egy kicsit másabb rész lesz, mint az eddigiek és rövidebb lesz, de mindennek meg van az oka. Amint látjátok új design van. Remélem tetszeni fog és ígérem gyorsan hozom a következő részt! Jó olvasást! :3 ♥♥

~Szeptember elején~

A szél még enyhén fut végig London utcái között, de hamarosan erősebb lesz, akár esőt is hozva magával. Most mégis csak enyhén fut körbe, jelzésként. A szél mindent ellep Londonban, így a temető sem maradhat ki az alól. Egy kocsi áll meg most a bejáratnál, és leállva motorja egy fiatal, napbarnított hölgy száll ki belőle, napszemüveggel takarva szemét. Kezében a kocsi kulcsok, amit el is bújtat, majd ott hagyva autóját, a virág árushoz téved be. Nem szól, némán méri fel a terepet, de szeme egy sárgás virágon akad meg. A virágárus hölgy szótlanul figyeli, amint a lány elvesz egy csokor pitypangot és az idősebbikre pillant. A virágárus beüti az árat és halkan, suttogva mondja is ki. A lány nagyobb összeget tesz le a nő elé, majd távozik szó nélkül.
A lány felfelé sétál a dombon. majd bekanyarodik és megáll egy virágokkal teli sírnál. Ajkain kedves mosoly játszik, szeme könnyes, de lerakja a virágot és végig simít a síron. Szeme végig szalad a sírkőn, és elmosolyodik. Feláll és magában motyog valamit, amit a szél süvítve viszi tovább, majd egy könnycseppet ejt, ami a sírkőre esik, majd elindul. Az autója ugyan ott áll, csak gazdagodott pár esőcseppel. Mély sóhaj tör fel a lányból, majd beül az autójába. A tartókába túr, kezei egy borítékot emelnek ki. Végig simít rajta,lehunyja szemeit, de rögtön visszahelyezi és a telefonjára cseréli ki. Beilleszti helyére és pötyögve rajta halk dallam indul el. A gitár és a zongora keveréke tölti be a kocsit, még beindítja a motort. Elindul. Elhagyja a teret, utcát egy kieső részre megy, de Londonban tartózkodik még. Megáll egy hatalmas ház előtt és a zene is megáll. Elveszi a helyéről és hátradőlve pötyögni kezd rajta. Gyorsan ír, mintha már hozzá lennének szokva ujjai, vagy csak siet. Majd oldalra billenti a fejét, kilátása a házra nyílik, elmosolyodik. 
- Hát akkor, költözzünk be! - halk hangja büszke, mégis lágy, dallamos. Kezébe szorongatja a telefont és úgy száll ki. Besiet a házba és miután bezárta az ajtót, megfordulva neki dől. Lehunyja szemeit, majd mély sóhajt elengedve, megrebegteti szempilláit, majd körbe nézz. Barna szemeibe csodálat ül ki, ajkain pedig büszke mosoly váltakozik át néha ámulattá. Kiegyenesedik és beletúr éj fekete hajába. Elfelejt mindent, de hamar visszaesik, amint a csengő betölti a ház minden zugát, összerázkódik, majd szívéhez kapva fordul meg és kinyitja az ajtót. Egy szőkés hajú lány ugrik rögtön a nyakába és nevetve szorítja magához. A lány meglepetten, de vigyorogva visszaöleli, majd ellöki magától.
- Mégis honnan tudtad meg, hogy itt lakom? - kérdezi meg meglepetten.
- Tudod, Styles vagyok! - kacsint a lányra.
- De ugye ők nem tudják? - mintha rémület csücsülne szemei szélén. De vajon miért? És vajon kikről kérdezett
- Hidd el, ők most le vannak kötve a turnéval! - mondja majd ismét megöleli a lányt. - De azért érdeklődnek az állapotod iránt, főleg az öcsém! - suttogj a lány fülébe.
- Lényegtelen. A múltam lezártam. Velük együtt, de örülök, hogy te maradtál! - kócolja össze a szőke tincsit.
Haj, te nő! Őrületbe kergetsz! - felsóhajt majd felnevet.
- Új élet, új állás, új ház! - végig futtatja ismét szemeit a házon, majd elmosolyodik.
- És új lakótárs! - karolja át a szöszi.
- És igen! Jó házat választottál! - mondja elismerően.
- Ohh, köszönöm! - vigyorodik el az újonnan érkezett.
- Ne bízd el magad! Gyere csak. Van egy új dal. - mondja izgatottan és leráncigálja egy lépcsőn. A szöszi kíváncsian nézi, ahogy a lány a kották között kutat és csillogó szemekkel nézz rá.
- Mutasd! - kiveszi a kezéből és végig futtatja rajta szemeit. - Ez kibaszott jó! - nézz fel a piruló lányra. - Akkor Ms. Heart dalszöveg író, fényképész és titokban világhírű Midnight zeneíró, fényképész. - A lány elvigyorodik és biccent.
- Gitáron meghallgatod? - kérdezi, mire a szöszi bólint. Elvesz egy gitárt és leülve végig simít rajta, amitől a gitár hangja szépen dallamosan. Lehunyja szemeit és elindítja a dalt.

                           If you could take my pulse right now                                             
It would feel just like a sledgehammer               
               If you could feel my heart beat now                                
              It would hit you like a sledgehammer                               

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése