2015. április 24., péntek

XVI.

Sziasztok! Meglepetés rész!! Tádáá!! És nagyon szépen köszönöm az oldalmegjelenítést! :) Aztán...Lehet mostanában laposak lesznek a részek, amiért bocsánatot kérek előre, de ihlet hiányom lett :/ Szóval agyalok, és hétvégére még ígérek egy részt az biztos ígérek! Oké, pofa lapos! Jó hétvégét and good reading!! ♥♥

|Madison Heart|

Nem lehet, de annyira jó! Az ajkai, a keze, a kezem, a tincsei. Még álmomban sem álmodtam ilyen tökéleteset. Csak a réten. Beletúrok hajába újra, ő pedig belemarkolva fenekembe, mire belenyögök a szájába. Felemelem és felrak a zongorára. Átér a nyakamra, ajkaimat nyögések hagyják el. Kiszívja a nyakam, majd felnéz a szemembe.
- Gyönyörű vagy! - suttogja, majd kezei a gombokat kezdik szétszedni. Lenézzek és azt veszem észre, hogy ujjai remegnek és még mindig csak a harmadik gombnál tart.
- Nem harapok! - suttogom, majd felemelem fejét, és megcsókolom. A következő pillanatban koppanásokat hallok, mire elválok és lenézzek. A gombjaim darabja hever ott, furcsán nézzek Liamre mire elvigyorodik.
- Te mondtad, hogy nem harapsz! - felkuncogok, majd közelebb húzom magamhoz. Forró csókban forrunk össze, felsőteste az enyémnek feszül, de hamar lerángatom róla a pólót, így test a testhez, kéz a kézhez, ajkak az ajkakhoz érnek. Végigdönt a zongorán és felém mászik. Ajkai nyakamhoz tapadnak kezeim övéhez. Hamar kioldódik, ő pedig egy picit mozgatva csípőjét lecsusszantja magáról. Kezei mellembe markolnak, majd kényeztetni kezdi azokat, miközben ajkai megtalálják az enyémeket ismét. Most viszont alsó ajkamba harap és szemembe nézz mélyen. Látom a vágyta, a szenvedélyt és ekkor mintha üvegszilánkok esnének le, világosodom meg.
- Ne Liam! Elég! Nem szabad! - tolom el magamtól.
- Miért? - kérdezi, majd ahogy szemébe nézek, látom, hogy elhúzódik a függöny, hogy bevilágít a valóság.
- Hé! Nyugi, semmi baj végül is nem történt olyan nagy baj... - mosolyodik el szomorkásan. Komolyan, Liam??
- Megcsaltad azt a kurvát...- nyögöm ki.
- Sophiát! És nem kurva! - mondja megrázza a fejét.
- Oké, nem kurva. De megkérlek arra, hogy vidd a dalt, öltözz fel és hagyd el a házam. - nem vagyok az, aki mindenkit elcsavar. Jó lesz nekem most fiú nélkül, ha már Liam nem lehet az enyém. Biccent meglepetten, majd felöltözik és kimegy. Valamit ügyköd, majd ír és felmutatva a CD - t int. Elindul, fel én pedig nem bírom ki utána rohanok.
- Liam... - szólok utána.
- búcsúcsók? - kérdezi, mire biccentek.Közelebb jön, egyik kezét derekamra teszi, másikban a CD. Kezeim a tincseiben és lassan közelíti meg ajkaim. Mikor találkoznak, lassan, szenvedélyesen csókol, én meg vissza. Majd lihegve elválunk. Összemosolygunk, majd biccent és lelép.
- Holnap reggel!
- Reggel! - kimegy majd becsukja maga után az ajtót. Neki dőlök a falnak, és ujjaimat ajkaimon végighúzva lecsúszok.
- Édes Istenem. Payne egyszer az őrületbe kergetsz!


- Stylesok és a Paynenek mindig késnek! - morogva kap be egy újabb palacsintát Louis.
- Vagy csak ti jöttetek korán! Amúgy a Stylesok éjszaka buliztak! - mosolyodom el.
- Na szép! És nem hívtak volna téged? - kérdezi El mosolyogva.
- Utána átjött Liam és megírtunk egy dalt! - csúszik ki a számom. El és Lou elkerekedett szemmel néznek rám, a többiek pedig meglepetten.
- Mit csinált Payne? - kérdezi Lou mintha nem hallotta volna rendesen.
- Hát Payne és én csináltuk és ezt! - indítom el a telefonom a You&I - t. A többiek némán hallgatják, majd mikor vége El és Pezz könnyes szemmel néznek rám.
- Ez gyönyörű! És te meg Liam írtátok? - kérdezi Pezz.
- Ha úgy vesszük igen! És ha lehet, mehet az albumra is! - mondom a három srácra nézve.
- Kicsi Madison, ez tuti ütni fog! Na küld csak át! - mondja Zayn. A többiek is előveszik a telefont, mire felnevettek és mindenkinek átküldöm.
- Bocsi a késésért! Kicsit nagyon bealudtunk! - ölel végig mindenkit Gemma.
- Ja, és ne kiabáljatok! - mondja Harry fáradtan. Megölelem és mélyen beszívom az illatát.
- Másnaposság? - kérdezem mosolyogva.
- Nagyon szar! - válaszolja, mire felnevettek.
- Dőlj le fent! - elengedem, mire biccent, majd elvesz 2 palacsintát és lelép.
- És mizu veletek? - kérdezik mosolyogva.
- Hát kész az album, már csak a You&I kell felvenni! - mondja mosolyogva Niall.
- You&I? - Gemmának összeszalad a szemöldöke, mire felnevettek.
- Tegnap átjött Liam és megírtuk a You&I - t! Tessék! - mondom és odaadom a telefonom. Louis körbe néz, majd lecsap rám, és kiragadva felráncigál az emeltre. Harry már békésen alszik, Louis pedig gyanakvóan néz rám.
- Csak a zenét írtátok meg? - kérdezi, mire akadozva biccentek.- Ne hazudj! Neked akarod jót!
- Ha nem állítom le szexelünk a zongorán! - nyelek nagyot.
- Hogy miii? - kérdezi hangosan. Harry mocorogni kezd, én pedig rácsapok Loura.
- Ne mondj semmit! Tudom! De hidd el, menni fog az elfelejtés! Vége! Semmi nem lesz köztünk soha! - mondom sóhajtva.
- Soha, mi? Egyet megjegyezhetsz Madison Heart, a soha mindig eljön, az örökké mindig megszűnik! - Harry Styles és a bölcsességei. Megforgatom szemeim, de Louis helyeslően bólintgat.
- Igaza van! - felnevettek, majd elindulok az ajtó felé.
- Kapjátok be! - mondom, majd lesiettek. El, Pezz és Gemma ragad most el! Ilyen nincs, mi lett ma mindenkivel?
- Holnap csajos program! - mondja El felvidultan.
- Mi 5 - en! - mondja sokkal nyugisabban Pezz.
- Ja, én, te, Pezz, El és Sophia! - vigyorodik el gúnyosan Gem.
- Sophia? Itt vannak? - kérdezem meg.
- Igen itt! - mondja El. Biccentek, majd elindulok a konyhába. Épp beszélgetnek, mikor Liam meglát. Elmosolyodik, majd rám kacsint.
- Sziasztok! Sophia! Jó újra látni öhm...beszélhetnénk? - kérdezem mire mindenki (igen, Liam is) meglepetten és furcsán néz.
- Öhm...Persze! - szűzies csókot lehel Liam ajkaira, amit igaz kicsit fájó szívvel nézzek, hisz tegnap este még azok az ajkak az enyémeket falták, de elindul és megáll mellettem.
- Hol? - kérdezi flegmán. Megforgatom szemeim és behúzom az egyik folyósora.
- Szóval..ugye jól tudod, hogy meghalt lassan 1 éve a legjobb barátnőm, és volt egy egész nagy kihagyásom amin tudtam gondolkozni..És végig gondoltam...Miért is marjuk mi egymást? - kérdezem meg tőle.
- Azért, mert....-  benn akad a szó, végignéz majd felém fordul. - Gőzöm sincs. Unszimpatikus vagy az elejétől fogva.
- Hát ebben egyetértünk! - nevettek fel. - Figyelj. Liam és én köztem csak munka kapcsolat van, és nem is lesz több. Ne légy rám féltékeny, és ha bunkó voltam vagy hasonló akkor sajnálom! - mondom elmosolyodva.
- Én is sajnálom! És ez kedves volt tőled! És nem leszek féltékeny, de egy ideig még nem leszünk öri - barik! - nevet fel.
- Hidd el még nekem se vagy szimpatikus, de próbáljuk meg, hogy nem szúrunk oda a másiknak meg ilyenek. Úgy mint ahogy pl. Ellel, Pezzel, vagy Gemmel.Csak ne veszekedjünk, oké? - kérdezem.
- Rendben! Akkor béke? - kérdezi meg széttárt karokkal.
- Béke! - megölelem és mély levegőt veszek. Kész vége! Egy ember kipipálva. Maradt még három...

2 megjegyzés:

  1. ehh......hát az eleje tetszett...RETTENTŐEN :D de a vége...öri- barik? blehhh......nem, nem ez így nem jóóóó....vagyis a rész jó, de ne legyenek már barátnők :P
    siess a kövivell

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerinted én bírom?? xD És csak bízz bennem ha tetszett lehet még megismétlem...😉

      Törlés