2015. május 22., péntek

XXIX.

Sziasztok!! Mivel elég csúnya letolásokat kaptam az előző részhez, így megkegyelmeztem és folytatást érdemeltek! És szeretném még azt is közé tenni, hogy egész hét végén új részek várhatók. Na nincs több lecsi - fecsi!! Jó olvasást és hatalmas pusszancs!! ♥♥

|Madison Heart|

Utálok hazudni! 4 hónapja vagyok abban a helyzetben, hogy elakarom mondani, de félek, hogy mi fog történni. És tudom, ha tovább húzom meg nagyobb baj lesz belőle. A WWA turnénak és a fiúk most teljes gőzerővel dolgoznak a negyedik albumon, aminek a neve Four, Harrynek elég érdekes a gondolata menete. Először a One Direction,most meg ez végül is tetszett nekünk is és a directionereknek is.
- Mi az Törpi? Min gondolkozol? - kérdezi Liam felvéve Noaht. Senki nem mondhatja, hogy nem áll jól a gyerek a kezébe, mert basszus, mint ha csak odateremtették volna a picit. Úgy vigyázz rá, mint egy egyetlen kincsre.
- Az apaságin. - mondom, de részben ez igaz is. Hisz én talán biztos vagyok benne, hogy ki a gyerek apja, de mi van, ha nem. Meg kell csinálnunk a tesztet. Noah így is kapott már pár védőoltás, és az én vagy Liam kezébe rögtön megnyugszik utána, meg persze ha a kezébe van az apja által adott plüss maci, ami a picinél nagyobb, akkor nincsen semmi baj, sőt! Életvidám egy gyermek, szereti a Toy Storyt, a Batmant és a fiúk úgy gondozzák, mint ha az övék lenne. Niall például vett neki egy összenyomható golf labdát, mert Louis már foci labdát adott neki. Szóval egy szavam sem lehet, mert nagyon segítőkészek, még így a turné és a stúdiózás mellett is.
- Szeretnéd megcsináltatni? - kérdezi Liam. Elhúzva a számat biccentek.
- Tudom, hogy 4 hónapja téged is megöl a kíváncsiság, hogy az apja vagy- e a picinek vagy csak a nagybátyja. Szóval szeretném! - jelentem ki határozottan.
- Jól van, Törpi! Akkor szólok Dominicnak jól van? - kérdezi, mire biccentek és puszit nyomok arcára. Őrülten beleestem ebbe a srácba, és nem akarok neki csalódást okozni. Miért pont Liam idején kellett beszednem azt a kibaszott gyógyszert? De nem! Madison Heart fafejű, szívtelen nő! Ajj.
- Hé ne sírj! Minden oké lesz, rendben? Érzem, hogy a pici az enyém, és ha nem is akkor is veletek maradok, mert téged szeretlek! - mondja letörölve könnyeimet.
- Én is szeretlek, Payne - maci! - meglepetten nézz rám, majd felnevet.- Vagy talán nem emlékszel, hogy hívott Sophia? - kérdezem nevetve. Megáll a levegő és mindketten némán vagyunk. Ő döbbenten nézz, én pedig magamba káromkodok. Tudtam, hogy elfogom szólni magam, a picsába is.
- Te emlékszel? - nyögi ki könyörgő szemekkel. Őszintének kell lennem, mert ha tovább hazudozom, már nincs kiút és elveszítem őt, azt pedig nem akarom. Nagyon nem.
- 4 hónapja mikor megszületett, a pici és kiküldtelek a fiúkhoz. Miután megetettem a picit, elővettem a kabátomból egy borítékot. Azt a borítékot Kate hagyta nekem mikor meghalt. Segített emlékezni mindenre és mindenkire, de arra nem, hogy ki a pici apja! - mondom mélyen a szemébe nézve. Liam szemében a döbbenet egy perc alatt válik haraggá. Leteszi az alvó Noaht a kiságyába és lerángat a konyhába.
- Mégis mikor akartad ezt a tényt velem megosztani? - kérdezi suttogva mégis kiabálva.
- Mikor kiderül ki Noah apja! - nagyon pipa rám. Megértem, hisz elbasztam.
- És mi van akkor, hogy ha nem én vagyok? Nem elég, hogy még Dominic gúnyos mosolyával kell szembe néznem, de még a padlóra is zuhanok? Ezt akartad? Hogy teljesen összetörjek? - kérdezi idegesen.
- Mi? Nem!! De hogy is! Soha nem akarnálak bántani se fizikailag, se érzelmileg! Értsd meg, hogy féltem! Ennyi! - felröhög gúnyosan, majd a kezébe veszi a kocsi kulcsot és lelép. Várok 2 percet, de nem tér vissza, csak Noah sír fel az emeleten. Felsiettek és kezembe veszem és dúdolgatni kezdek neki. Nem sírok, nincs miért. Hisz megbántottam megérdemli, hogy most kiürítse a fejét. Csak abban reménykedek, hogy visszajön. Minél hamarabb. Noah ismét elalszik, én pedig beteszem a babahordozóba és leviszem a stúdióba. Térdeimen a gitár, ujjaim a húron. Megpendítem, végül játszani kezdek egy teljesen más dalt, majd kezembe veszek egy papírt és el is kezdem leírni a soraimat, érzéseimet.

I'm like a crow on a wire
You’re the shining distraction that makes me fly
I’m like a boat on the water
You’re the rays on the waves that calm my mind
Oh every time
And I know in my heart you’re not a constant star

And yeah I’ve let you use me from the day that we first met
But I’m not done yet
Falling for your
Fool’s gold
And I knew that you’d turn it on for everyone you met
But I don’t regret falling for your
Fool’s gold

I’m the first to admit that I’m reckless
I get lost in your beauty and I can’t see two feet in front of me
And I know in my heart, you’re just a moving part


Mire kész lettem a dallal, a kicsi is felkelt. Felvittem a szobájába és megetettem. Majd játszottunk, viszont a csengő is hamar megszólalt. Lementünk,ajtót nyitottunk és ott állt Lou mosolyogva.
- Tudod, én is haragszom ám! - mondja sértődötten.
- Sajnálom! - nyögöm ki, mire elérzékenyülve megölel. 
- Semmi gond! Liam sem haragszik, csak fél, hogy elveszít. Őrülten beléd szerettet. - nevet fel.
- Louis ugyanúgy érzek iránta. Őszintén ennél laposabb délután sem volt még! - nevettek fel kínosan.
- Miért mit csináltál? - kérdezi átvéve a picit. - Szia Manó! Hát mit csinált a mami? - kérdezi játékosan, mire elmosolyodom.
- Az egész délutánt végig aludta, én meg dalt írtam. - mosolyodom el.
- Mutasd! - csillan fel a szeme.Lemegyünk a stúdióba én pedig odaadom a dalt.
- Az nagyon menő lett! Fogd csak meg egy picit! - mondja és kezembe nyomja Noaht. Kérdőn nézem, ahogy a telefont a füléhez emeli, majd beleszól.
- Nem érdekel, hogy Liam még mindig duzzog rángassátok ide és ti is gyertek! Azt hiszem újabb dallal bűvölt az album! - mondja Lou. - Ugye nekünk adod? - megrebegteti szempilláját, mire biccentek.
- Persze! - nevettek fel.
- Igyekezettek! 5 perc vagy kaptok! - mondja Lou.
- Hogy fognak kapni? - kérdezem meg mosolyogva.
- Hát mivel a pici az egész délutánt végig aludta, te meg mindjárt bealszol így átadjuk nekik a babát! - kacsint rám, mire felnevettek. Nem telik bele 15 percbe már is itt vannak a fiúk. Liam duzzogva oda sem jön hozzánk és én sem fogok! Nem érdekel, makacs vagyok ha ő nem olyan ide, akkor én sem fogok! 
- Na Payne takarodj oda a barátnődhöz, de most! - jelenti ki Lou. Liam meg sem moccan, de a szemembe nézz. Én is az övét nézem. - Most! - mondja egy hanggal feljebb!
- Nem! - ejti ki szórakozottan. Jól van, Payne akkor játszunk!
- Madison? - kérdezi Harry könyörögve.
- Nem számíts rám! - nevettek fel gúnyosan! Liam felvonja az egyik szemöldökét és elvigyorodik.
- Hát akkor ezt szívtuk! - elvigyorodom én is, majd odaadom Noaht a mellettem ülő Niallnek. 
- Mást választás nem nagyon hagytatok! - mondja Lou sóhajtva, de szerintem már rég rájött, hogy mit csinálunk Liammel. Nem haragszik már, aminek nagyon örülök, de akkor is! Még haragudnia kéne, majd este részegen hazajönnie, ami meg sem történhetett volna, és még Noah alszik egy veszekedés utána szexben kibékülni. Hupsz, kicsit elkalandoztam.
- Bezársz a stúdióba és addig ott hagysz minket még egymásnak nem esünk? - kérdezem nevetve, de semelyikük nem nevet! - Biztos, hogy nem! 
- De hogy is nem! Ki kell békülnötök, sőt egy kis lükés hullám! - Liam kezébe nyomja a kottát, majd letámad Harryvel és bezárnak a stúdióba.
- Jól van, Tomlinson és Styles! Megjegyeztem! - kinyújtom rájuk a nyelvem, majd Liamre nézek. Szemei még mindig a lapot figyelik, majd felnéz mosolyogva és bejön ide mellém. A falnak nyom és mélyen túrja tekintettét enyémekbe.
- Szerelmes vagy belém? - kérdezi mosolyogva.
- Soha ennél szerelmesebb nem voltam senki másba! Oh, Payne beléd estem mint telefon a wc - be! - suttogom.
- Jársz nekem egy szerelmi vallomással! - felkuncog, én pedig szétnyílt ajkakkal nézek rá. - Ennyi kijár! Hisz te is kaptál, Törpi! - kezeit fülem mellé helyezi és várja a vallomásom. Vallomás kell neki? Megkapja.
- Idióta vagy! A szemed mikor mosolyogsz különösen csillog, amit eddig Sophiánál nem vettem észre, és tudom, hogy miattam és a pici miatt van, ami miatt boldog vagyok. Csodállak, Liam! Igaz kurvára megtetszettel amikor elsőnek találkoztunk, de nem lehetett hisz volt egy haldokló barátnőm! Majd jött a csók, majd a ribanc és a temetés. Akkor volt rád a legnagyobb szükségem, de nem mutattam ki, mert azt hittem Kate hiányzik. De nem csak ő. És erre csak az unokatesóm tudott ráébreszteni. Majd minden elölről kezdődött, de sokkal jobban! És ennek örülök. És hogy most melletted vagyok, fekszem, alszom, ébredek. Felvittél a mennyekbe és azt érzem soha a büdös életbe nem adnálak, cserélnélek le, vagy hagynálak el, mert basszus igen is szeretlek Liam Payne! - mondom idegesen. Elmosolyodik és kezét arcomra vezeti, majd hátrasöpör egy tincset és megcsókol. De ez másabb. Szenvedélyesebb.
- Khmm...Nem pornót kértünk, csak békülést! - Louis hangja komolyan cseng, de a fiúk kuncogása felébreszt minket!
- Ezt még folytatnunk kell, Törpi! Még ma este! - kacsint rám, majd puszit nyomva ajkaimra, beleharap az alsóba és vigyorogva ott hagy. Igen, Payne? Ha te így, akkor én is! Kimegyek a fiúkhoz, akik vigyorogva néznek.
- A kicsit elvisszük magunkkal, miután megnéztünk a dalt! - mondja komplikáltan és vigyorogva Zayn.
- Köszi, srácok! De akkor irány dolgozni!

4 megjegyzés:

  1. hűűűű...már azt hittem, hogy valami csúnyán összevesznek, de nem :D örülök neki h naponta jönnek a részek :P

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo resz lett es orvendek hogy minden nap lesznek uj reszek a hetvegen szoval gondolom ma is uj resszel allsz elo amit mar nagyon varok.. Puszii s siess <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen és pár perc múlva olvashatod is :) ❤

      Törlés